Distributeurs van olie, smeer- en vloeistof doseerapparatuur

   

 

PIUSI

PIUSI is opgericht in 1953 in Suzzara in de Italiaanse provincie Mantua, als een mechanische workshop voor agrarische toepassingen en is ondertussen actief in meer dan 120 landen.


PIUSI biedt een breed scala producten van hoogwaardige kwaliteit (erkend door de markt en door internationale organisaties die de betrouwbaarheid van productieprocessen certificeren). De producten zijn gemakkelijk te gebruiken voor de overdracht en meting van brandstoffen, smeermiddelen, vloeistoffen en ureum (AdBlue®, DEF, ARLA).
PIUSI- producten zijn in staat om te voldoen aan alle behoeften van klanten. PIUSI houdt zich constant bezig met vernieuwing van producten, zodat deze gemakkelijker te gebruiken zijn en milieuvriendelijke oplossingen met zich mee brengen. 

 PIUSI

  

 

SAMOA

SAMOA bestaat al meer dan 50 jaar en is ondertussen actief in meer dan 100 landen. SAMOA wordt gebruikt in allerlei industrieën en omgevingen. Alle werkprocessen zijn ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd.

SAMOA biedt een uitgebreid pakket aan producten aan die ontworpen en geproduceerd zijn in eigen faciliteiten. Het aanbod varieert van vet fittingen en handgestuurde apparatuur tot aan lucht aangedreven pompen, haspels, olievulpistolen, meters, afgewerkte olie en andere vloeistof inzamelings- en controlesystemen. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen. 

Logo samoa

 

 

Labkotec

Labkotec Oy is een Finse fabrikant van elektronische meettechniek die meer dan 50 jaar geleden werd opgericht.

Een aantal producten zijn hoog-precisie niveau meters voor tanks en silo’s, lekdetectie systemen voor vloeibare containers, en alarmtoestellen voor olie, vet en zand afscheiders met een eigen, betrouwbare datatransmissie-technologie, die nu gebruikt wordt in alle meet- en monitoring Labkotec toepassingen.

Ook heeft Labkotec de meest gevoelige stromings-meettechniek die zowel kan worden gebruikt in leidingen en open kanalen. Het systeem meet niet alleen het volume, maar ook het profiel van de stroming. De producten kunnen worden gebruikt voor zowel drinkwater als afvalwater.

Alle sensoren en communicatie-units voldoen aan de ATEX- en ISPS- normen.

logo-01

 

 

 

DEBEM

Debem is een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële pompen en heeft een duidelijk idee voor ogen: innovatieve high-tech pompen met componenten en materialen die bestand zijn tegen de meest agressieve omstandigheden. Eenvoudig te installeren, pompen voor hoge prestaties, betrouwbaar en een langdurige werking.  

 

 

 

Liquid Controls

Liquid Controls is een onderdeel van IDEX Corporation en is opgericht in 1956.

Liquid Controls verstrekt flowmeters en accessoires van hoge kwaliteit voor nauwkeurige vloeistof metingen. De producten zullen wanneer zij goed geïnstalleerd en onderhouden worden zeker jaren betrouwbare service kunnen bieden. LC is gespecialiseert in het omgaan met moeilijke vloeistoffen, positieve verplaatsing Flow Meters, Sponsler Turbine Flow Meters, Coriolis Mass oppervlakte, Elektromagnetische Flow Meters en Pompen.

free vector liquid controls 067056 liquid controls

 

 

 

Onze website is momenteel in aanbouw en zal niet naar behoren werken.
Excuses voor het ongemak!

Adres en route

DIAL Liquid Technics b.v.
Celciusstraat 5
3316 AC Dordrecht

Telefoon: 078 - 631 84 33
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2015 | Ontworpen en geraliseerd door CommPro Automatisering